Üdvözöljük a GRENKE-nél

Bizalom az üzleti élet alapja, különösképpen faktoring esetében

 

Kedves jövendő üzleti partnerünk!


Tudjuk, hogy egy új faktoring cég megjelenésekor a piacon, a legnagyobb kihívás, hogy az új szereplővel szemben a jövendő partnerek bizonytalanok, hiszen nincsenek vele kapcsolatos tapasztalataik, és természetesen felmerül, hogy mi alapozhatja meg a bizalmat.


Mivel a bizalom minden vállalat számára a legfontosabb üzleti tőke, fontosnak tartom, hogy mint jövendő üzleti partnerünk, tudjon a következőkről:


A GRENKE csoport a pénzügyek széles területén tevékenykedik felkészülten, és sikeresen évtizedek óta szinte egész Európában, sőt azon túl is a világ sok országában.


Magam 2006 óta dolgozom a GRENKE csoportnál, és 2006 és 2011 között magam építettem fel, mint tulajdonos ügyvezető, a ma is sikeresen működő magyarországi GRENKE LEASING céget. Ennek során jöttem rá, hogy Magyarországon nem csak eszköz alapú finanszírozásra van szükségük a vállaltoknak, hanem faktorálásra is. Ez idő alatt széleskörű üzleti kapcsolatrendszert építettem ki, sok partnerem és barátom van az üzleti élet szereplői között, ami bizonyosan nagy segítséget jelent új feladatom megoldásában, a GRENKE új faktorcég felépítésében.


Cégünk, mint a GRENKE csoport része, ismeri a magyar vállalkozók, különösen a KKV szektorban működő kereskedelmi és szolgáltató cégek igényeit és elvárásait, ezért bizonyos, hogy sok éves szakmai tapasztalat alapján tudunk, közvetlenül az egyes vállalatokra szabott megoldásokat ajánlani. Egyszerű, tiszta és átlátható struktúrában, mindenre kiterjedő, komplett faktoring szolgáltatást ajánlunk egy kézből és segítünk, hogy vállalata céljainak eléréséhez, a legmegfelelőbb termékhez juthasson.
Alapelvünk, hogy a megbízhatóság és a tisztesség, valamint az e révén kialakuló bizalom lehet csak az alapja az eredményes üzletnek és a hosszú távú együttműködésnek.


Ez az, amit magam és munkatársain nevében ajánlunk Önnek és ez az, amiért bízhat bennünk és a velünk való hosszú távú, eredményes együttműködésben.

Csapatunk és magam nevében köszöntjük Önt.


Dr. Baltay Zsombor
Vezérigazgató

GF Faktor Zrt. – GRENKE Franchise  –
1139, Budapest
Váci út 91.

Telefon: +36 1 236 50 81
Telefax: +36 1 236 50 80
E-Mail: service@grenkefactoring.hu

 

Ismerős Önnek ez a helyzet?

  • Rendszeresen arra vár, hogy mikor érkeznek be ügyfeleinek fizetései?
  • Szeretne új beruházásokat végrehajtani, terjeszkedni, de hiányzik hozzá a megfelelő likviditás?
  • Aggódik egyes ügyfelei fizetőképessége miatt, vagy már kénytelen volt fájdalmas számla nem-fizetéseket lenyelni?
  • Könyvelése sok időt tölt el a hátralékos ügyfelekkel, és ezzel hiábavalóan köt le erőforrásokat?
 

Mit tud ez ellen tenni?

Semmi sem akadályozza annyira üzletmenetét, mint a pénzre való várakozás. A megfelelő likviditás és a fizetések gyors beérkezése ma döntő versenytényezők és a megbízható üzleti fejlődés garanciái; a faktorálás révén mindkettő egyszerűen elérhető.

Ajánlatunk: Mi kifizetjük az Ön számláját!