Védjegyünk

A GRENKE közepes, bankoktól független cégként az Ön, ügyfelekkel szembeni követeléseinek felvásárlására és közvetlen kiegyenlítésére specializálódott.

 

Követeléseit közvetlenül a számla kiállítását követően felvásároljuk, gondoskodunk a fizetések beszedéséről, és átvállaljuk Öntől a kifizetetlen számlák révén bekövetkező veszteség kockázatát. Mivel Ön ránk bízza ügyfeleit, az ügyfél-központúság elsődleges kötelességünk. Munkatársaink ismerik a napi ügyfél-gondozással kapcsolatos feladatokat, osztoznak az Ön vállalati gondolkodásában, és arra képeztük ki Őket, hogy támogassák az Ön üzletét.

A GRENKE a KKV szektorra specializálódott. A hitelintézetekkel méretük és esetenként rendkívül bonyolult dokumentációs kötelezettségük miatt küszködő vállalatok tapasztalatai alapján, az üzleti modellre, a vállalkozói ötletre és a személyes benyomásra fektetjük a hangsúlyt. Ennek során mindenkor szem előtt tartjuk az Ön pénzügyi terhelhetőségét, és olyan kondíciók mellett kínáljuk fel Önnek szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi Önnek, hogy az így nyert pénzügyi likviditást vállalkozói mozgásterének növelésére fordíthassa.

 

Ön profitál abból az Ön cégméretére szabott vállalatbarát követelésmenedzsmentből, amelyet az azonnali fizetés beérkezése eredményez és amely egyben ügyfelei reális minősítését is biztosítja. Ennek során kockázatmenedzsmentünk és scoring eljárásunk egy olyan ügyfélkörben szerzett, több mint 25 éves fizetési tapasztalaton alapul, mint az Ön saját ügyfélköre.